ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
To MyFun.gr δημιουργήθηκε από τo "Group Adieksodos Network" σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε να γεννηθεί κάτι καινούργιο στήν Ελλάδα.
Ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά στις 21/8/2012 και μετά απο πολλές δοκιμές και βελτιώσεις απο το 2014 μπήκε σε πλήρη λειτουργία.

To MyFun.gr είναι το ελληνικό κοινωνικό δίκτυο, που φιλοδοξεί να ενώσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων της διασποράς των 5 ηπείρων, αλλά και όλους τους μη Έλληνες φίλους παγκοσμίως, καθώς επίσης και την προβολή της Ελλάδος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.Είναι το δίκτυο όσων είναι Έλληνες,νοιώθουν Έλληνες ή θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα την Ελλάδα.Είναι το μέσο δικτύωσης ανθρώπων που έχουν ως κοινό σημείο την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για την Ελλάδα.Η Ελλάδα έχει αξία που πρέπει να αναδείξουμε.Άνθρωποι που έχουν κάτι να πούν, επιχειρήσεις που άνοιξαν δρόμους, επιστήμονες που πρωτοπόρησαν, εκπαιδευτικοί που δίδαξαν ανά τον κόσμο θα είναι εδώ. Η διασύνδεση, η επικοινωνία και η θετική ενέργεια είναι σήμερα πιο σημαντικές από ποτέ.

To MyFun.gr απευθύνεται σε χρήστες που ασχολούνται με σελιδες,blog,διαφορα θέματα φόρουμ,εικόνες,βίντεο,μουσική. Στο MyFun.gr μπορείτε δηλαδή να δημιουργήσετε την σελιδα σας,το blog σας,να ανεβάσετε βίντεο από youtube ή άλλες ιστοσελίδες που καλύπτουν αυτή σας την ανάγκη.

Υπηρεσίες
Οι χρήστες μέλη του MyFun.gr Μοιράζονται και δέχονται τον σχολιασμό και την κρίτική συναδέλφων τους ή φίλων της Ιστοσελίδας. Tα μέλη του MyFun.gr, ενημερώνονται για εκθέσεις και διαγωνισμούς., αποκτούν ένα ηλεκτρονικό βιογραφικό με πολυμεσικές επεκτάσεις ( εικόνα,βίντεο, ήχος). Εύκολα και γρήγορα δίνουν την δυνατότητα σε ανθρώπους να συνεργαστούν μαζί τους από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Συνοπτικά οι υπηρεσίες είναι
Δημιουργία προφίλ
Δημοσίευση βιογραφικού
Ανέβασμα φωτογραφικού υλικού
Ανέβασμα βίντεο υλικού σε κατηγορίες
Σύνδεση με ήδη ανεβασμένο βίντεο από άλλες ιστοσελίδες π.χ. YOUTUBE, MYSPACE κ.α..
Ανέβασμα της δικής σας μουσικής, σε κατηγορίες και με δυνατότητα δημιουργίας ηλ/κου άλμπουμ!
Προσωπικός χώρος και διεύθυνση προφίλ ώστε να σας βρίσκουν άμεσα
Πληροφοριακό υλικό για την Τέχνη
Δυνατότητα συμμετοχής στο φόρουμ της Ιστοσελίδας
Δυνατότητα Chat
Δημιουργία σελιδας
Δημιουργία blog
Δημιουργία προσωπικού φακέλου με αγαπημένα
Ανάρτηση Αγγελιών
Ανάρτηση δημοσκόπησης σε θέματα που σας απασχολούν
Ανάρτηση γεγονότων Τέχνης
Ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων
Δημιουργία ομάδας χρηστών
Γρήγορη και άμεση επικοινωνία με τους φίλους σας
Αν σας αρέσει η προσπάθεια μας,μπορείτε να βοηθήσετε.

Ευχαριστούμε θερμά για την προσοχή σας,

Με εκτίμηση,
MyFun.gr